Bedankt lieve lezers

Weer een jaar voorbij, dus even een moment de tijd nemen om dankbaar te zijn voor iedereen die mijn blogs hebben gelezen. Of je ze allemaal hebt gelezen of maar een klein stukje van 1 blog, ik ben je dankbaar! En alle lieve reacties die ik hem mogen ontvangen voelde iedere keer als een cadeautje. 

Lees meer »

Man met de hamer

Het is onderhand alweer bijna een jaar terug dat ik voor het laatst een blog geschreven heb, dus het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe blog!

Lees meer »

Een maand na de ingreep

Zoals ik in mijn vorige blog beschreven had is dat ik na de ingreep nog steeds pijn heb, zenuwpijn wel te verstaan. Twee weken na het bezoek in het AMC had ik telefonisch contact gehad met een arts van het AMC en deze verzocht mij toch weer naar Eindhoven te gaan om het daar te laten beoordelen aangezien ze daar precies weten wat ze gedaan hadden tijdens de ingreep. Vervolgens naar Eindhoven gebeld en binnen een paar dagen kon ik gelukkig al terecht.

Lees meer »

Gezellige druktes? Doe ons maar liever rust

Na een lange tijd met strenge maatregelen vanwege de Corona Pandemie, gaan we nu langzamerhand weer richting het oude "normaal".  Voor velen is het een waar feestje dat alles weer open gaat en veel weer mag. Ondernemers kunnen weer fijn aan het werk en klanten en bezoekers kunnen weer genieten van de uitstapjes en lekker winkelen. Ook mag je weer op visite gaan en meerdere mensen thuis uitnodigen. Dat betekent dus ook meer (gezellige) druktes, iets wat nou niet bepaald hand in hand gaat met autisme. In deze blog vertel ik je vooral over mijzelf en mijn moeite met druktes. 

Lees meer »

Ingreep in Eindhoven

Zoals je in de blog Van mijn eerste implantatie tot nu kon lezen, wachtte ik op een oproep voor een ingreep in Eindhoven. Hier lees je het vervolg.

Lees meer »