Op eigen bedje slapen

Onze jongste musketier is niet altijd een makkelijke slaper op zijn eigen bedje geweest. Wat daar vaak de oorzaak van was en hoe we er nu voor hebben gezorgd dat hij eindelijk goed op zijn eigen bedje kan slapen lees je hier! 

Lees meer »

Verjaardag en visite

Zoals al vaker beschreven hebben onze kinderen, met name onze jongste, enorm baat bij structuur, rust en voorspelbaarheid. Zo ook als het aankomt op verjaardagen en visite, zowel bij ons thuis als bij iemand anders. Dat betekent niet alleen voor ons zelf aanpassen maar we moeten ook een beroep doen op het aanpassingsvermogen van andere mensen. Gelukkig hebben wij vele lieve vrienden en familie die hier ons vanaf dag 1 in steunen omdat ze weten dat ze het zo voor de kinderen en helemaal voor onze jongste het fijnste is en zij zich op hun gemak voelen. 

Lees meer »

De Feestmaanden!

November en december zijn maanden vol gezelligheid, maar ook met een hoop druktes wat ook voor spanningen kunnen zorgen. Hoe wij dat thuis aanpakken, dat vertel ik je in deze blog.

Lees meer »

School is weer begonnen!

De eerste weken van het schooljaar zijn alweer achter de rug! Onze oudste musketier is zijn laatste schooljaar ingegaan op de basisschool, onze middelste is gestart in groep 6 en onze jongste is naar Speciaal Onderwijs gegaan. Hoe het met onze jongste is verlopen lees je hier.

Lees meer »

Huttendorp 2021

Begin van de zomervakantie vond er Huttendorp plaats, waar wij onze oudste twee zonen voor het eerst voor hadden opgegeven. Een ontzettend leuk evenement voor de jonge timmermannen en vrouwen en wat hadden ze het leuk gehad! Het thema dit jaar was "hulpdiensten" en de kinderen mochten dan ook verkleed naar huttendorp komen. 

Lees meer »