Bedankt lieve lezers

Gepubliceerd op 29 december 2022 om 17:34

Weer een jaar voorbij, dus even een moment de tijd nemen om dankbaar te zijn voor iedereen die mijn blogs hebben gelezen. Of je ze allemaal hebt gelezen of maar een klein stukje van 1 blog, ik ben je dankbaar! En alle lieve reacties die ik hem mogen ontvangen voelde iedere keer als een cadeautje. 

Zoals op mijn voorwoord staat op mijn site gebruik ik deze blogpagina als een soort dagboekje, als een plek waar ik de verhalen kwijt kan uit mijn leven en die van mijn prachtige gezin. Doordat ik vaak vragen had gekregen hoe het bij ons thuis nou gaat en hoe wij bepaalde dingen aanpakken, is deze blogsite ontstaan. Op deze manier geef ik je een inkijk in hoe het met mijn gezondheid gaat en hoe het bij ons thuis gaat met onze prachtige musketiers. Kortom, het zijn verhalen over mijn leven en mijn gezin en hoe wij dat doen en dat werkt zo voor ons. Dat ik daardoor iemand inspireer of op ideeën kan brengen is heel mooi meegenomen, zelfs een heel groot compliment, maar je hoeft er uiteraard ook verder niks mee te doen. Dus als je zin hebt lees dan vooral elke blog, laat je gedachte erover gaan, neem het mee of parkeer het, verwonder je, verbaas je of vindt er helemaal niks van. Als je al de tijd hebt genomen mijn blog te lezen dan heb jij mij al verblijd en is dat al het grootste compliment!

En ik ben nog lang niet uitgeschreven dus op naar een mooi nieuw jaar, met hopelijk nog veel inspiraties voor nog vele blogs. Bedankt lieve lezers en een heel gelukkig en vooral gezond Nieuwjaar toegewenst!