De drie musketiers, aangenaam!

Wij zijn onze drie musketiers? Ik stel ze even aan jullie voor!

Oudste musketier 

Onze oudste musketier is 11 jaar oud en is een hele lieve, zorgzame en slimme jongen. Hij gaat graag naar school en vooral gamen is zijn hobby. Hij heeft rond zijn 6e de diagnose Autisme gekregen. In de begin periode was het enorm zoeken naar hoe we hem het beste konden helpen. Maar mede dankzij de steun van een thuiscoach, logopediste (vanwege zijn verlate spraakvermogen) en de hulpvaardigheid vanuit zijn school is hij nu een uitgegroeid tot een kanjer die zichzelf al heel goed redt. Er zijn geregeld nog wel obstakels voor hem, maar met een hele hoop liefde en hulp weet hij die ook te trotseren! 

Middelste musketier

Onze middelste musketier is 9 jaar oud en is een hele lieve, grappige en energieke jongen. Hij gaat ook graag naar school en zijn hobby’s zijn knutselen, actieve activiteiten zoals trampoline springen en gamen.  Hij heeft rond zijn 6e een voorlopige diagnose van ADHD gekregen. Je zou hem vaak genoeg kunnen vergelijken met een Jochem Myjer want hij is altijd heerlijk vrolijk druk! Hij is ook enorm gevat en heeft een groot creatieve geest. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen! En heb je nog een muts, pet of hoedje liggen wat ligt te verstoffen, dan wil hij deze heel graag hebben voor zijn grote verzameling.

Jongste musketier

Onze jongste musketier is 5 jaar oud en is een hele lieve, energieke en slimme jongen. Ook hij gaat heel graag naar school en zijn hobby’s zijn vooral alles met auto’s of lekker buiten spelen. Hij heeft met de leeftijd van 2 al de diagnose Autisme gekregen. Heel vroeg viel het al op dat hij dat heeft en hij heeft het “zwaarder” dan zijn oudste broer. Hij is heel gevoelig voor prikkels en communiceren is voor hem heel moeilijk. Hij gaat naar regulier basisonderwijs maar wel met 1 op 1 begeleiding en krijgt hulp van logopedie voor zijn communicatie. Hij zal nog heel wat hulp nodig hebben nu en in de toekomst, maar met de juist hulp en onze liefde komt hij er wel!