Moederdag

Gepubliceerd op 17 mei 2021 om 13:35

Bij moederdag hoort uiteraard een heerlijk ontbijt en een lekkere taart!

Tweede zondag in mei, Moederdag! Wat is het toch een leuke dag, puur en alleen al met die blije koppies aan je bed die staan te popelen om hun creatieve cadeaus te geven waar ze zo hun best op hebben gedaan! 

Met het ontbijt werden hier lekkere broodjes afgebakken. Op dit moment zijn voor mij de lekkerste broodjes van Bakker Leo, heerlijk luchtig en zacht zoals je dat het liefste hebt. Die kan ik je echt aanraden en hun assortiment is ruim. 

Uiteraard hoort er ook een lekkere taart bij! Ik had gekozen om een Monchoutaart te maken met lemon curd, aardbei en als extra toevoeging witte chocolade schaafsel naar een recept van de AH . De bodem heb ik gemaakt met Schär biscuitjes en heb extra ongezouten roomboter toegevoegd dan wat het recept aan gaf. Ik heb ook gelatine gebruikt om de monchou steviger te maken, maar zonder had ook prima gekund. 
Om het extra leuk te maken heb ik een bakvorm gebruikt in de vorm van een hart. Voor ons was het een zeer geslaagde taart, een aanrader van ons!