Glutenvrij eten

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 10:32

Het glutenvrij eten...

Ik kook en bak graag, ik heb zelfs een aantal jaren terug een korte tijd een eigen bedrijfje gehad waarin ik mensen mocht verblijden met taarten en cupcakes. Het was een leuke uit de hand gelopen hobby waar ik met plezier op terug kijk. De passie voor bakken en koken is nog altijd gebleven maar nu op een aangepaste, of beter gezegd: nieuwe manier. Ik ben namelijk al ruim een half jaartje glutenvrij aan het koken en bakken.

Als je net als ik toentertijd nog helemaal niet bekend bent met glutenvrij dan is het nog best een zoektocht naar wat er allemaal op de markt is en wat dan vooral ook lekker is om te maken. Maar de uitdaging die het met zich mee brengt om deze nieuwe wereld te ontdekken, brengt ook weer een hele hoop bak en kook plezier. En hier in huis werkt het ook heel aanstekelijk want ook mijn man zoekt onderhand lekkere recepten op en staat het met plezier te koken.

Ik laat mij zelf graag inspireren door anderen op het internet die lekkere recepten delen maar ook vertellen welke producten zij graag gebruiken. Dat heeft mij ontzettend geholpen om lekker en gevarieerd glutenvrij te kunnen eten en daarom deel ik het op deze pagina ook graag weer met jou!

Hopelijk kan ik ook jou inspireren en mocht je nou zelf een lekker recept hebben die je weer met mij wilt delen, stuur mij dan een berichtje via de contactpagina.